Kutsu ystävät mukaan keräykseen sydäntyön hyväksi

 
Tilastokeskuksen mukaan monilla suomalaisilla ei ole lainkaan ystäviä. Kaupungin keskusta-alueella asuvista kolmella prosentilla ja harvaan asutulla maaseudulla asuvista kahdeksalla prosentilla ei tilastojen mukaan ollut ystäviä. 75 vuotta täyttäneistä 12 prosentilla ei ollut ystäviä.

Ystävien tapaaminen on myös vähentynyt. Vielä vuonna 2002 ystäviä tapasi päivittäin lähes joka neljäs, mutta vuonna 2017 enää 15 prosenttia. Ikä vaikutti merkittävästi ystävien tapaamiseen. Mitä vanhemmasta ihmisestä oli kyse, sitä vähemmän hän näytti tapaavan ystäviään. Vähiten ystäviä tapasi tilastojen valossa vanhin tutkimusryhmä eli yli 65-vuotiaat.

. . . . .

Sydänpiirit ja sydänyhdistykset tarjoavat monipuolista toimintaa ympäri Suomea. Tämän toiminnan kautta moni sairastunut löytää seuraa ja saa kauttamme luotettavaa tietoa ja tukea oman sairautensa kanssa elämiseen. Tavoitteemme on, että kukaan ei jäisi yksin sairautensa kanssa. Sydänystävät tuovatkin iloa ja tukea monen arkeen.

Tiesitkö, että ystävänpäivää on vietetty Suomessa jo vuodesta 1979. Tampereen Sydänyhdistyksen aktiivijäsenen aloitteesta yhdistys otti punaisten sydänten juhlan osaksi sydäntyön kampanjaa. Ystävänpäivää voi juhlistaa myös pukeutumalla punaiseen ja tehdä näinkin sydäntyötä näkyväksi. 

 

Tukeminen on helppoa:

  1. Perusta oma keräys, tai valitse sinulle sopiva valmis keräys ja tee lahjoitus. Halutessasi voit tehdä lahjoituksen myös nimettömänä.
  2. Lähetä ystäville, tuttaville ja yhteistyökumppaneille tietoa, että olet mukana tukemassa sydäntyötä.
  3. Muista jakaa tietoa ja kutsua ystäviä mukaan esim. jakamalla tämän keräyksen linkki heille sähköpostitse tai Facebookin, Twitterin ja LinkedInin kautta.

 

Kiitos avustasi!

#sydänystävä #sydäntekeehyvää #pukeudupunaiseen

Sydänliiton rahankeräyslupa RA/2020/1053 1.1.2021 alkaen on voimassa koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. 
Sydänyhteisö kerää ystävänpäivän aikaan varoja sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen. Osallistumalla Sydänliiton Oma Sydän -verkkokeräykseen voit vaikuttaa monen suomalaisen elämään ja tukea paikallista toimintaa.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close