Jokaisella on yksi sydän

Viime vuosien positiivisesta kehityksestä huolimatta sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen yleisin kuolinsyy Suomessa. Jopa 80 % sydäntapauksista olisi ennaltaehkäistävissä riskitekijät poistamalla. Suomen Sydänliiton työn voi yksinkertaistaen jakaa kahteen osaan: Jo sairastuneiden elämänlaadun parantamiseen sekä sydänsairauksia ennaltaehkäisevään työhön. Lahjoittamalla autat meitä tässä tärkeässä sydäntyössä. Sydänliitto on mukana jokaisen suomalaisen arjessa.

 

Toimi näin:

  1. Luo oma sähköinen keräyslipas tällä sivulla. Liitä siihen haluamasi nimi ja kuva sekä tarina siitä, miksi haluat kerätä. Määrittele myös tavoitesumma ja aika, jonka keräys on voimassa.
  1. Lähetä ystävillesi ja tuttavillesi tietoa, että olet perustanut oman keräyksen ja olet näin mukana tukemassa sydäntyötä. Voit jakaa tietoa ja kutsua ystäviä mukaan esim. Facebookin, Twitterin ja LinkedInin kautta, tai sähköpostitse.
  1. Keräämäsi summan karttumisen näet koko ajan keräyssivuilta. 

 

 Jos et halua perustaa omaa tiliä, voit myös osoittaa tukesi ja lahjoittaa muiden keräyksiin. Halutessasi lahjoituksen voi tehdä myös nimettömänä.

 

Kiitos tuestasi!

#sydäntekeehyvää #omakeräys

Sydänliiton rahankeräyslupa RA/2020/1053 1.1.2021 alkaen on voimassa koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. 

 

Sydänliiton tietosuojaseloste

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close