Tee hyvää itsellesi ja muille Maailman sydänpäivänä

Syyskuun 29. päivä kiinnitetään kaikkialla maailmassa erityistä huomiota sydämen hyvinvointiin. Tarkoituksena on lisätä tietoisuutta sepelvaltimotaudista ja sen riskitekijöistä, joita ovat muun muassa korkea verenpaine ja kolesteroli. Ne saattavat molemmat nousta vaarallisen korkeisiin lukemiin, ennen kuin antavat itsestään merkkejä. Siksi sinunkin olisi hyvä tietää omat terveysarvosi.

Sydänpiirit ja -yhdistykset järjestävät ympäri Suomen terveysmittaustapahtumia, joissa saat selville nuo tärkeät arvot ja henkilökohtaista ohjausta. Tulevat tapahtumat löydät Sydänliiton sivulta haulla "Sydän terveysmittaus". 

Tule mukaan tukemaan tätä toimintaa ja perusta nyt oma Sydänpäivän sähköinen keräyslipas. Päivän keräysvarat käytetään kaikkien meidän suomalaisten sydänterveyden edistämiseen. Terveysmittaukset ja omaseurannan ohjaus ovat tärkeä osa ennaltaehkäisevää toimintaa. 

 

Toimi näin:

  1. Luo oma sähköinen keräyslipas tällä sivulla. Liitä siihen haluamasi nimi ja kuva sekä tarina siitä, miksi haluat kerätä. Määrittele myös tavoitesumma ja aika, jonka keräys on voimassa.
  1. Lähetä ystäville ja yhteistyökumppaneilllesi tietoa, että olet perustanut oman keräyksen ja olet näin mukana tukemassa sydäntyötä. Voit jakaa tietoa ja kutsua ystäviä mukaan esim. Facebookin, Twitterin ja LinkedInin kautta, tai sähköpostitse.
  1. Keräämäsi summan karttumisen näet koko ajan keräyssivuilta.

 

Jos et halua perustaa omaa tiliä, voit myös osoittaa tukesi ja lahjoittaa muiden keräyksiin. Halutessasi lahjoituksen voi tehdä myös nimettömänä.

Kiitos tuestasi! #sydäntekeehyvää #omakeräys #pukeudupunaiseen #maailmansydänpäivä

Sydänliiton rahankeräyslupa RA/2020/1053 1.1.2021 alkaen on voimassa koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. 

Sydänliiton tietosuojaseloste

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close