Tule mukaan Maailman sydänpäivän hyväntekijöihin

Maailman Sydänpäivä 29.9. on kansainvälinen sydänterveyden teemapäivä. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta sepelvaltimotaudista ja sen riskitekijöistä. Sydänliitto on tehnyt sydäntyötä 50-luvun puolivälistä lähtien. Eikä syyttä: suomalaisten sydänterveyden huima edistyminen saa jatkuvasti kiitosta maailmalla. 

Tule mukaan tukemaan tätä hyvää kehitystä ja perusta oma Sydänpäivän sähköinen keräyslipas. Keräysvarat käytetään suomalaisten sydänterveyden edistämiseen sekä sairastuneiden hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen.

 

Toimi näin:

  1. Luo oma sähköinen keräyslipas tällä sivulla. Liitä siihen haluamasi nimi ja kuva sekä tarina siitä, miksi haluat kerätä. Määrittele myös tavoitesumma ja aika, jonka keräys on voimassa.
  1. Lähetä ystäville ja yhteistyökumppaneilllesi tietoa, että olet perustanut oman keräyksen ja olet näin mukana tukemassa sydäntyötä. Voit jakaa tietoa ja kutsua ystäviä mukaan esim. Facebookin, Twitterin ja LinkedInin kautta, tai sähköpostitse.
  1. Keräämäsi summan karttumisen näet koko ajan keräyssivuilta.

 

Jos et halua perustaa omaa tiliä, voit myös osoittaa tukesi ja lahjoittaa muiden keräyksiin. Halutessasi lahjoituksen voi tehdä myös nimettömänä.

Kiitos tuestasi! #sydäntekeehyvää #omakeräys #pukeudupunaiseen #maailmansydänpäivä

 

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2016/823. Keräyslupa on voimassa 1.1.2017-31.12.2018 koko Suomessa.

Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2017/8552 on voimassa 1.1.-31.12.2018.

 

Sydänliiton tietosuojaseloste

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close