Naisten Kymppi 25.-26.5.2019

Tule mukaan Sydän-joukkueeseemme!

Olemme keräämässä omaa Sydän-joukkuetta osallistumaan Naisten kymppiin toukokuussa 2019. Joukkue kerää rahoja naisten sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen. Tule mukaan joukkueeseemme. Juoksemalla tai kävelemällä sekä keräämällä ystäviltäsi lahjoituksia tähän hyvään tarkoitukseen voit vaikuttaa monen suomalaisen elämään.  

Peräti 80% sydäntapahtumista voitaisiin ennaltaehkäistä oikeanlaisilla elintavoilla. Vähäinen liikunta, epäterveellinen ruokavalio, tupakka, stressi ja runsas alkoholinkäyttö lisäävät riskiä sairastua sydänsairauksiin. Sydänliitto tekee monipuolista työtä sydänterveyden edistämisessä sekä tukee jo sairastuneita. Jotta kukaan ei jäisi yksin sairautensa kanssa. Sydänsairaus on krooninen sairaus, jonka kanssa eletään usein monia vuosikymmeniä. Sairaus vaikutttaa jokapäiväiseen elämään.

Toimi näin: 

  1. Keräyksen perustaminen on helppoa: paina "Aloita keräys" ja täytä aukeavalle sivulle omat tietosi, tarinasi ja keräystavoite.
  2. Lähetä ystävillesi ja tuttavillesi tietoa sähköpostilla ja somessa, että olet mukana juoksemassa tai kävelemässä ja samalla keräämässä rahaa hyvään tarkoitukseen. Kannusta heitä tukemaan sinua tässä. Näet keräämäsi summan koko ajan keräyksestäsi.
  3. Nähdään Naisten kympillä!

 

Kerää rahaa hyvään tarkoitukseen tai lahjoita - jos et halua perustaa omaa keräystäsi, voit vaihtoehtoisesti helposti lahjoittaa osallistumalla muiden juoksijoiden keräyksiin.

 

Lisätietoa  juoksutapahtumasta naistenkymppi.fi

 

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2016/823. Keräyslupa on voimassa 1.1.2017-31.12.2018 koko Suomessa.

Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2017/8552 on voimassa 1.1.-31.12.2018.

Sydänliiton tietosuojaseloste

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close