Naisten Kymppi lauantaina 28.8.2021

Tule mukaan Sydän-joukkueeseemme!

Osallistu ja ole mukana tekemässä hyvää Naisten Kympillä 28.8.2021. Iloinen joukkomme kerää rahoja sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen. Juoksemalla tai kävelemällä sekä keräämällä ystäviltäsi lahjoituksia Oma Sydän -verkkokeräyksen kautta voit vaikuttaa monen suomalaisen elämään.

Sydänliitto tekee monipuolista työtä sydänsairauksien ehkäisemiseksi. Peräti 80 % sydäntapahtumista voitaisiin ennaltaehkäistä oikeanlaisilla elintavoilla - esimerkiksi liikunnalla ja ruokavaliolla. Moni sairastunut saa kauttamme luotettavaa tietoa ja tukea oman sairautensa kanssa elämiseen. Sydänsairaus on krooninen, jokapäiväiseen toimintaan vaikuttava sairaus, ja sen kanssa eletään usein vuosikymmeniä. Tavoitteemme on, että kukaan ei jäisi yksin sairautensa kanssa.

Toimi näin: 

  1. Keräyksen perustaminen on helppoa: paina "Aloita keräys" ja täytä aukeavalle sivulle omat tietosi, tarinasi ja keräystavoite. Myös videotervehdys on mahdollinen.
  2. Lähetä ystäville, tuttaville ja yhteistyökumppaneille tietoa sähköpostilla ja somessa, että olet mukana juoksemassa tai kävelemässä. Kannusta heitä tukemaan sinua tässä. Näet keräämäsi summan koko ajan keräyksestäsi.
  3. Nähdään Naisten Kympillä!

 

Kerää rahaa hyvään tarkoitukseen tai lahjoita - jos et halua perustaa omaa keräystäsi, voit vaihtoehtoisesti helposti lahjoittaa osallistumalla muiden juoksijoiden keräyksiin.

Lisätietoa  juoksutapahtumasta: naistenkymppi.fi/lahjoita-juoksemalla/

Arvomme Oma Sydän -keräyksen perustaneiden kesken Omron-verenpainemittareita ja Scandicin aamiaislahjakortteja.

Sydänliiton rahankeräyslupa RA/2020/1053 1.1.2021 alkaen on voimassa koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. 

 

Sydänliiton tietosuojaseloste

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close