Kerätty yhteensä: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Hyvän mielen joulukeräys sydänten hyväksi. Sydänliitto tekee monipuolista ennaltaehkäisevää työtä sydänterveyden edistämiseksi. Keräysvaroin mahdollistetaan myös muun muassa tukea ja toimintaa sairastuneille. Meistä jokaisella on yksi sydän. Pidetään siitä huolta.

Rakas joulupukki. Tänä jouluna haluaisin sydämelle hyvää...

 

Onko kaikkea jo liikaa? Tavaraa, vaatetta, ja lisää tavaraa... Perusta nyt oma keräyslipas ja pyydä lahjoittamaan joululahjoihin varatut rahat sydäntyön hyväksi.

 

Toimi näin:

Luo oma sähköinen keräyslipas tällä sivulla. Liitä siihen haluamasi nimi ja kuva sekä tarina siitä, miksi haluat kerätä. Määrittele myös tavoitesumma ja aika, jonka keräys on voimassa.

Lähetä ystävillesi tietoa, että olet perustanut oman keräyksen ja olet näin mukana tukemassa sydäntyötä. Voit jakaa tietoa ja kutsua ystäviä mukaan esim. Facebookin, Twitterin ja LinkedInin kautta, tai sähköpostitse. Keräämäsi summan karttumisen näet koko ajan keräyssivuilta.

Jos et halua perustaa omaa tiliä, voit myös osoittaa tukesi ja lahjoittaa muiden keräyksiin. Halutessasi lahjoituksen voi tehdä myös nimettömänä.

Kerätyt lahjoitusvarat ohjataan sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen. Kiitos avustasi.

Lue lisää: sydan.fi/lahjoita

 

Kiitos tuestasi!

Rahankeräyksen toimeenpanon lupanumero RA/2016/823. Keräyslupa on voimassa 1.1.2017-31.12.2018 koko Suomessa.

Ahvenanmaalla Sydänliiton rahankeräyslupanumero ÅLR 2017/8552 on voimassa 1.1.-31.12.2018.

Sydänliiton tietosuojaseloste

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close