Helsinki City Running Day 3.10.2020

Tee hyvä sydämelle!

Osallistu kevään monipuolisimpaan juoksutapahtumaan ja perusta samalla Oma sydän -keräys. Kokoa sitten oma tsemppijoukko, ja pyydä lahjoittamaan keräykseen esimerkiksi euro per juostu tai kävelty treenikilometri. 

Toimi näin:

  1. Keräyksen perustaminen on helppoa: paina "Aloita keräys" ja täytä aukeavalle sivulle omat tietosi, tarinasi ja keräystavoite. Voit päivittää tietoja matkan varrella
  2. Lähetä ystävillesi ja tuttavillesi tietoa sähköpostilla ja somessa, että olet mukana juoksemassa ja samalla keräämässä rahaa hyvään tarkoitukseen. Kannusta heitä tukemaan sinua tässä ja kiitä saaduista lahjoituksista. Näet keräämäsi summan koko ajan keräyksestäsi.

Kerää rahaa hyvään tarkoitukseen tai lahjoita - jos et halua perustaa omaa keräystäsi, voit vaihtoehtoisesti helposti lahjoittaa osallistumalla muiden juoksijoiden keräyksiin.

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista: helsinkicityrunningday.fi/

 

Tiesitkö, että...

Peräti 80% sydäntapahtumista voitaisiin ennaltaehkäistä oikeanlaisilla elintavoilla. Vähäinen liikunta, epäterveellinen ruokavalio, tupakka, stressi ja runsas alkoholinkäyttö lisäävät riskiä sairastua sydänsairauksiin. Sydänliitto tekee monipuolista työtä sydänterveyden edistämisessä sekä tukee jo sairastuneita. Tavoitteemme on, että kukaan ei jäisi yksin sairautensa kanssa. Sydänsairaus on krooninen sairaus, jonka kanssa eletään usein monia vuosikymmeniä. Näin sairaus vaikuttaa jokapäiväiseen elämään.

.........................

 

Sydänliiton rahankeräyslupa RA/2020/1053 1.1.2021 alkaen on voimassa koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. 

Sydänliiton tietosuojaseloste

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close